A fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2023!

Veşti bune pentru municipiul Târgovişte! Și de această dată, capitolul destinat dezvoltării reprezintă aproximativ 55% din total, bugetul aferent investițiilor este aproximativ 290.000.000 lei, cu 25.000.000 lei mai mare în comparație cu anul precedent. Această creștere se datorează în principal proiectelor cu finanțare europeană, atât prin Programul Operațional Regional, cât și prin PNRR, dar și proiectelor realizate în cadrul PNDL sau prin Compania Națională de Investiții.

Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe publice, transport public, parcuri, în infrastructura socială, infrastructura sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli.

Pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier, iar pe parcursul anului, pe măsură ce vor fi semnate noile finanțări, bugetul de investiții se va majora cu cel puțin 50%! a precizat Cristian Stan, primarul munucipiului Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *