Acțiuni de sprijin pentru cetățenii ucraineni, în județul Dâmbovița 

Cei care vor să doneze bunuri, pot duce în centrele de colectare: produse din categoria alimentelor neperisabile, ambalate sau conservate, aflate în termen de valabilitate, articole de îmbrăcăminte pentru adulți și copii, igienizate și ambalate pe categorii și mărimi, produse sanitare și de îngrijire personală, paturi pliante, saltele, lenjerii, pături, perne, saci de dormit, prosoape, acestea din urmă, de preferat, să fie noi.

Totodată, se stabilește punct central de primire a ajutoarelor donate de populație, operatori economici și instituții la sediul Filialei Dâmbovița a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, situat în Târgoviște, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 1.

Unitățile administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița care organizează centre la nivel local pentru colectarea ajutoarelor umanitare pot preda bunurile colectate la punctul central de primire stabilit.

Acțiunile umanitare derulate în ultimele zile s-au realizat în urma colaborării eficiente și continue a tuturor reprezentanților care fac parte din grupurile de lucru, implicați în Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *