Acțiuni pentru siguranța cetățenilor!

Pe parcursul zilei de ieri, 12 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile circumscrise menținerii ordinii și liniștii publice, în acest sens fiind organizate 6 acțiuni punctuale.

Polițiștii rutieri au continuat acțiunile în trafic pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație,acționând cu 7 autospeciale dotate cu echipamente de supraveghere a traficului rutier. Pentru neregulile constatate, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au constatat 188 de abateri de natură contravențională și au aplicat amenzi în valoare de 50.245 de lei.

Totodată, au fost organizate 62 de patrule de ordine și siguranță publică, iar polițiștii au fost solicitați să intervină la 21 de evenimente, dintre care 11 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Au fost sesizate 23 de infracțiuni, dintre care 9 au fost contra persoanei și 9 contra patrimoniului.•  

Control al polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu specialiști din cadrul Oficiului Fitosanitar Dâmbovița, au efectuat un control la o societate comercială din localitatea Gemenea.

Astfel, polițiștii au descoperit că s-ar fi oferit spre comercializare 7 litri de produse de protecția plantelor care aveau termenul de valabilitate expirat.

S-a procedat la indisponibilizarea produselor, iar, în cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor care au devenit deșeuri, conform prevederilor art. 98 din O.U.G. 165/2005.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *