Bilanț de sfârșit de an la Primăria Târgoviște.

Astăzi, într-o conferință de presă, primarul orașului, Daniel Cristian Stan, a prezentat bilanțul acestui an. Deși a fost un an destul de dificil din punct de vedere financiar, investițiile finalizate au fost într-un număr mare.

Printre cele mai importante investiții din anul 2022 în Municipiul Târgoviște, se numără:

  • reabilitare Parcul Mitropoliei
  • reabilitare Șoseaua Găești
  • reabilitare, modernizare, extindere, dotare Școala Gimnazială „Matei Basarab”
  • sistemul modern de iluminat public

71 de proiecte în curs și 1.185.623.646,01 ??? (??????? 240.000.000 ????), valoarea investițiilor record aflate în derulare, în diferite etape, la nivelul municipiului Târgoviște! Școli, grădinițe, creșe, străzi, parcuri, baze sportive (inclusiv stadion), autobuze, infrastructura de transport (inclusiv stații noi de călători, autogări, coridoare de transport), eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor menajere, reprezintă numai câteva dintre obiectivele de investiții în curs și care transformă în fiecare zi orașul nostru!

De ramarcat că aproximativ 85% dintre proiecte se realizează cu fonduri nerambursabile, în principal europene, dar și cu bani atrași prin diferitele programe de finanțare gestionate de către Guvernul României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *