Breaking News! Impact violent, la Dobra! O căprioară era să producă o tragedie

Intervenție în cazul unui accident rutier produs în comuna Dobra, DJ 711. Acționează pompierii de la Garda Cornești cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Detașamentul Târgoviște cu o autospecială pentru descarcerare și SAJ DB cu un echipaj.

Update: Accident pe DJ 711, între Băleni și Dobra, produs din cauza unei căprioare. Animalul a vrut să traverseze șoseaua,  dar a sărit pe capota unei mașini care cirucla dinspre Băleni spre Dobra. Din impact, animalul a fost proiectat în parbrizul unie alte mașini care circula din sens opus. Impactul a  fost destul de puternic, animalul pătrunzând prin parbriz în autoturismul care circula spre Băleni. Două persoane au fost rănite, însă, din fericire, acestea nu sunt în stare gravă, dar au nevoie de îngrijiri medicale.

La locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit două persoane rănite ușor, conștiente. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SAJ și SMURD, fiind transportate la UPU Târgoviște.

Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *