Când vor fi aprinse luminițele de sărbătoare la Târgovişte?

Sunt în toi pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă din an, iar surprizele se vor ţine lanţ. Iluminatul festiv va fi aprins chiar în seara când vine Moș Nicolae, pe 5 decembrie la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză fără precedent!

În aceeași seară se va deschide și Târgul de Crăciun, localizat atât în Piața Tricolorului cât și în Piața Mihai Viteazul, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale!

De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă.

Concertele de colinde, parada sosirii lui Moș Crăciun de pe data de 16 decembrie, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă! ” a scris Cristian Stan, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *