Carnagiu pe A1, lângă Ciorogârla! Cinci persoane au murit

Patru autovehicule, între care două TIR-uri, au fost implicate într-un accident, marți dimineață, pe autostrada A1, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Cinci persoane din mașina strivită au murit în urma accidentului. O a șasea persoană a fost resuscitată. Se pare că era o mașină cu 8+1 locuri.

Victimele aveau între 35 și 48 de ani și mergeau la școala de zbor din Băneasa ca să construiască un simulator de zbor.

În mașină se aflau mai mulți muncitori de la o firmă de construcții din Pitești. Șeful acestora le-a spus polițiștilor că ar fi plecat 4-5 persoane la o lucrare.

Unul dintre TIR-uri a intrat într-o mașină, a aruncat-o pe banda de urgență, apoi a intrat într-un alt autoturism pe care l-a strivit între el și TIR-ul din față.

Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două TIR-uri, iar intervenția a fost una dificilă.

Șoferul din a doua mașină a fost transportat la Spitalul Floreasca de un elicopter SMURD.

Într-unul dintre TIR-uri a fost găsit șoferul care a fost descarcerat, fiind conștient, a fost transportat la spital, iar șoferul celui de-al doilea este în stare bună, fără probleme medicale.

Traficul a fost blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

În cauza privind accidentul rutier produs pe Autostrada A 1-km 17, în zona localității Ciorogârla, revenim cu următoarele precizări:

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a 5 persoane dintr-un autoturism si rănirea altor 2 persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui autoturism.

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii celor 2 tiruri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *