Cartierul Sagricom se dezvoltă frumos.

Lucrările de construire a primei grădinițe din cartierul Sagricom se apropie de final. Tot în zonă, se derulează mai multe proiecte de amenajări, extinderi și modernizări.

„Astăzi, am mers în cartierul Sagricom, zonă în care sunt în plină desfășurare câteva investiții importante pentru târgoviștenii care locuiesc aici.

Astfel, lucrările de construire a primei grădinițe din cartier se apropie de final! Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, presupune construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp .Sursa de finanțare o reprezintă Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Naționale”, iar în luna septembrie, dacă nu intervine nimic deosebit, cartierul va beneficia de prima sa grădiniță.

Tot în zonă, se derulează un proiect de amenajare a unei parcări exterioare care va deservi grădinița, a unui proiect de extindere a rețelei de iluminat public, iar strada Profesor Mircea Georgescu și artera adiacentă străzilor Laura Stoica și Victor Oprescu, fac obiectul unor importante lucrări de modernizare.

În imediata vecinătate a grădiniței, administrația locală târgovișteană va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile, dar și un teren de sport multifuncțional.” a precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *