Cât costă o nuntă în 2022? Cât de mulți bani trebuie să scoată mirii din buzunar după pandemia de Covid 

Anul acesta este liber la nunți și alte evenimente cu număr mare de persoane, după ce restricțiile Covid 19 au fost eliminate. Timp de doi ani planurile de căsătorie ale tinerilor au rămas în aer, iar incertitudinile au dominat industria evenimentelor.

Foto credit Seby DUȚĂ

Din cauza pandemiei, 60% dintre cupluri au decis anul trecut să amâne cel mai important eveniment din viața lor ca să nu le fie condiționat numărul de invitați. Restricțiile le-au dat toate planurile peste cap. Au fost nevoiți să amâne marele eveniment de trei ori.

Cât costă nunțile în 2022? Au fost pierderi uriașe pentru toți cei din industria evenimentelor, fie că vorbim despre localuri, trupe, serviciile foto-video, organizatorii de evenimente și așa mai departe.

Acum, însă, în 2022, se anunță un val uriaș de nunți. E anul recuperărilor. Vin nunți din urmă, din 2020 și 2021, plus altele proaspăt planificate pentru acest an. Cei din industria evenimentelor spun că în acest an vor avea loc de 3 sau 4 ori mai multe nunți decât în anii trecuți.

Foto credit Seby DUȚĂ

Dacă ne orientăm spre muzică, o trupă care să cânte live în noaptea evenimentului cere anul acesta între 3.000 – 5.000 de euro. Acestea sunt prețurile de pornire, sigur că sumele pot ajunge să fie mult mai mari.

De asemenea, și serviile de foto-video sunt mai scumpe acum. Te poți aștepta la cel puțin 2.400 de euro pentru ambele servicii. In județul Dâmbovița prețul pleacă de la 600 euro și ajunge până la 3000 euro, în funcție de calitate.

Foto credit LARISA

Dacă optăm pentru o nuntă în aer liber, la malul mării sau palat, spre exemplu, suma totală pentru 50, 100 de persoane poate duce la mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *