Caz șocant! Șase elevi, de 15 ani, prinși când beau țuica în timpul orelor

Şase elevi, toţi cu vârsta de 15 ani, au fost depistaţi bând ţuică în timpul orelor la Colegiul Tehnic din Câmpulung Muscel. Un elev a sunat la 112 când unuia dintre cei şase colegi i s-a făcut rău după consumul excesiv de tărie. La faţa locului au sosit Ambulanţa şi un echipaj de poliţie.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Muscel au fost sesizaţi miercuri, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, prin 112, cu privire la faptul că unui elev din cadrul Colegiului Tehnic Câmpulung Câmpulung i s-a făcut rău, pentru că a consumat alcool, alături de alţi colegi. 

Cei şase, toţi elevi în clasa a IX-a, băuseră ţuică din bidonul cu care unul dintre ei venise la şcoală. 

Elevul căruia i s-a făcut rău este în afara oricărui pericol şi va fi externat de la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel în cursul zilei de joi, 13 ianuarie.

Cei şase elevi riscă amenzi între 50 şi 250 de lei pentru consumul de alcool în locuri publice. A fost demarată o anchetă, iar în următoarele zile vor fi stabilite măsurile ce vor fi luate.

Deoarece erau semnale că în respectivul liceu se consumă băuturi alcoolice, poliţiştii au făcut mai multe verificări pe parcursul anului trecut, fără să descopere însă vreun caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *