Ce veste! İubitorii de mişcare pot alerga pe modernul stadion „Eugen Popescu”!

Târgoviștenii care doresc să alerge într-un mediu modern, aerisit și ferit de traficul auto, o pot face începând de astăzi, 1 Iulie, cu următoarele mențiuni și respectând strict regulamentul de funcționare a pistei de atletism a Stadionului Eugen Popescu, aprobat de către Consiliul Local Târgoviște! Accesul pe pista de atletism va fi permis într-un interval orar stabilit de către administratorul stadionului Eugen Popescu, între lunile aprilie si octombrie.

Programul de acces pe pista de atletism:

  • Luni-Vineri (17:00-21:00);
  • Sâmbătă-Duminică (07:00-11:00/17:00-21:00).

Pista de atletism a stadionului Eugen Popescu poate fi utilizată potrivit orarului de funcționare.
Pista nu va putea fi utilizată în situația în care sunt organizate competiții sportive sau se desfășoară antrenamente ale echipei de fotbal!

Trebuie să precizăm că persoanele care vor folosi pista de atletism vor avea următoarele obligații:

  • să completeze în registrul de acces datele de identificare a persoanei;
  • să se prezinte cu echipament și articole sportive adecvate activității sportive de alergare (încălțăminte și îmbrăcăminte etc.);
  • să nu intre pe gazonul terenului de fotbal;
  • să urmeze indicațiile persoanelor cu atribuții de pază și ordine,
  • să nu intre în incinta stadionului și pe pista de ateltism cu animale de companie, arme albe, arme de foc, arme cu gaz sau cu bile, explozibil, substanțe interzise de lege, băuturi alcoolice, etnobotanice, substanțe psihotrope și/sau stupefiante.

Nerespectarea regulilor menționate conduce la eliminarea din perimetrul stadionului! „, a scris primarul, Cristian Daniel Stan, într-o postare pe facebook

Spor la antrenament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *