Cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier

La data de 15 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au protocolat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Astfel, polițiștii au constatat că, pe strada Constantin Brâncoveanu, din Doicești, un tânăr, de 18 ani, din localitate, ar fi condus un autoturism care avea plăcuțele cu număr de înmatriculare retrase din circulație, iar la intersecția cu strada Bărbătești, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul, de 18 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În urma verificărilor efectuate a reieșit și faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către proprietar, un bărbat de 20 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare și încredințarea unui autoturism pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) din art. 335 din Codul Penal. IPJ Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *