Chindia Târgoviște, la un pas de a rămâne fără “decar-ul”, Cristian Neguț!

Chindia Târgoviște, la un pas de a rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători! Începând din această săptămână există șanse foarte mari ca  “decarul” Cristi Neguț să nu se mai regăsească în lotul formației dâmbovițene, după ce este dorit insistent de CFR Cluj, campioana României.

Gruparea antrenată de Dan Petrescu nu va achita niciun euro pentru  transferul lui Neguț, dar în schimb îi va trimite la Târgoviște pe Denis Rusu (20 ani) și Mihai Butean (25 ani), care nu au evoluat niciun minut în actuala stagiune, potrivit prosport.ro.

Fotbalistul dâmbovițean va trece la campioana României deocamdată pentru 6 luni. Dacă va convinge sub comanda lui Dan Petrescu, din vară, mijlocașul ofensiv va fi cumpărat definitiv de clujeni, unde i se va oferi un contract pe trei ani.

Dacă-l va păstra din vară, CFR Cluj va trebui să achite Chindiei pentru Neguț aproximativ 250000 de euro. Acum, potrivit transfermarkt.com, cota de piață a jucătorului este 450000 de euro.

La CFR Cluj, jucătorul va avea un contract de 8000 de euro pe lună. Mai mult de atât, ardelenii i-au pregătit și o primă de 10000 de euro în cazul câștigării campionatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *