Conducere nouă, echipă nouă, la Chindia Târgovişte!

Se anunță vremuri bune la Chindia! Ambițiile rămân mari, mai ales că gruparea de sub turn beneficiază şi de stadionul nou. Noua echipă de conducere promite promovarea încă din acest sezon.

Retrogradarea a fost o lovitură pentru Chindia, dar nu una decisivă. Pentru că se bazează în continuare pe sprijinul financiar generos al CJ Dâmboviţa şi Primărie, clubul se pregătește să atace imediat promovarea directă.

Micul Ajax trebuie să renască! Așa cum am promis, suntem alături de A.F.C. Chindia Târgoviște și facem tot ceea ce ține de noi pentru ca vara viitoare echipa să revină în prima ligă a fotbalului național.
Este un nou început la Chindia Târgoviște:

  • preşedinte – Andrei Cordoş
  • vicepreşedinte – Lorin Petrescu
  • antrenor principal – Dragoş Militaru
  • coordonator sportiv – Eduard Stăncioiu
  • director tehnic – Renzo Rossi
  • team manager – Irinel Voicu

Suntem dispuși ca, împreună cu noua conducere a clubului, alături de antrenori și, cel mai important, de suporteri, să investim, timp, resurse și efort pentru un proiect de lungă durată.
Este o construcţie care are un obiectiv foarte clar
„, a declarat Corneliu Ştefan, preşedinte CJ Dâmboviţa.

Ce definește un proiect solid, un proiect puternic? Continuitatea, asumarea şi încrederea.

Chindia Târgoviște este un astfel de proiect. Astăzi, am stat alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și ne-am asumat să susținem echipa-fanion a orașului/județului pe mai departe. Nu ne retragem, nu fugim nicăieri, ba dimpotrivă.

Aducem un suflu nou echipei, care să potențeze sezonul viitor. Președintele clubului va fi Andrei Cordoș (care a reușit promovarea cu U Cluj), iar antrenor va fi tânărul Dragoș Militaru (care preluat Unirea Dej de pe ultimele locuri din Liga 3 și a dus-o în play-off-ul Ligii 2, anul acesta). Alături de ei, vor sta un nou director tehnic și un nou director sportiv, a căror misiune este simplă și curajoasă: promovarea în Liga 1. Credem în asta!

Mai multe detalii, în perioada următoare. Până atunci…Hai, Chindia! „, a declarat Cristian Daniel Stan, primarul mun. Târgovişte.