Conducerea PSD, întâlnire cu organizaţia de la Moreni!

Conducerea PSD Dâmbovița a continuat seria întâlnirilor cu organizațiile din teritoriu. Ieri, Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, alături de Daniel Cristian Stan, secretarul executiv, de Luciana Cristea, vicepreședinte PSD Dâmbovița, de deputații Carmen Georgeta Holban și Ionuț Vulpescu, s-au întâlnit cu conducerea organizației PSD Moreni.

Au fost discutate probleme legate de organizarea anului electoral dar și de proiectele de viitor ce urmează a fi implementate în Moreni.

Am discutat despre investițiile propuse oamenilor din Moreni de PSD Dâmbovița prin programul său local și județean, stadiul acestora, dar și proiectele de viitor ce urmează a fi implementate de echipa de aici.

Ne-am asigurat că obiectivele noastre sunt aliniate cu nevoile și dorințele locuitorilor din Moreni, dar și că proiectele pe care le-am propus morenarilor vor fi duse la bun sfârșit.

Pe de altă parte, anul 2024 va fi marcat de 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. De munca echipei de aici și de modul în care tratează nevoile municipiului Moreni depind rezultatele anului viitor. Însă, având în vedere forța PSD Moreni, rezultatele vor fi mai mult decât bune. Promisiunile făcute vor fi onorate!” a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *