Consiliul Județean Dâmbovița are grijă de viitorul celor mici, iar infrastructura este pe drumul cel bun. Două proiecte finalizate cu succes.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat ieri, în comunele Șelaru și Gura Șuții pentru a participa la finalizarea a două proiecte importante pentru comunitățile celor două localități. Astfel, preșcolarii din satul Fierbinți, comuna Șelaru, se vor bucura de o grădiniță nouă și modernă, realizată în cadrul unui proiect în valoare de 1.000.000 lei. Tot ieri a fost finalizat primul drum comunal, și anume DC 57 din comuna Gura Șuții, care face legătura cu Nucet.

42 de copii, două cadre didactice și o femeie de serviciu își vor desfășura activitatea de acum înainte în cadrul acestei instituții de învățământ.

Alături de micii beneficiari ai grădiniței, la eveniment au fost prezenți și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, primarul comunei Șelaru, Matei Gheorghiță, inspectorul școlar general, Ileana Nicolaescu, consilieri locali, primarii localităților învecinate, cetățeni din localitate, care au dorit să ia parte la bucuria celor mici și a cadrelor didactice călăuzitoare.

În cadrul celui mai mare Program Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), lansat de președintele Corneliu Ștefan în luna iunie a anului trecut, proiectat pentru perioada 2021 – 2024 și coordonat și implementat de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere sau parteneriat cu unitățile administrativ-teritoriale din țară, tot astăzi a fost finalizat primul drum comunal, și anume DC 57 din comuna Gura Șuții, ce a făcut obiectul proiectului „Reparații covor asfaltic pe DC 57, comuna Gura Șuții”, în valoare totală de 1.186.364,54 lei, din care contribuția CJD a fost 547.647,60 lei.

Cu prilejul recepției acestui drum, președintele Corneliu Ștefan a făcut o vizită pe teren împreună cu primarul comunei Gura Șuții, Constantin Dinu.

În contextul acestui eveniment, președintele Corneliu Ștefan a transmis: „Inaugurăm astăzi primul obiectiv din subcapitolul «Reabilitare și modernizare drumuri comunale», al Programului Județean de Dezvoltare Locală. Este singurul program de acest fel din România și este desfășurat de CJD „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *