Consiliul Județean Dâmbovița, prezent la Târgul de Turism al României

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a participat și anul acesta la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, ce se desfășoară în perioada 24-27 februarie 2022, la Romexpo București.

La această ediție a Târgului de Turism, județul Dâmbovița este reprezentat de către CJD și Primăria Municipiului Târgoviște, în cadrul unui stand comun. Obiectivul general al participării la acest târg îl constituie dezvoltarea şi consolidarea turismului prin intermediul promovării, la nivel național, a potențialului turistic cultural şi natural local.

În fiecare an, în cadrul Târgului de Turism al României se promovează atât agențiile de turism din țară, cât și principalele puncte de atracție din fiecare județ. În cele patru zile de târg, vizitatorii care vor trece pe la stand vor primi materiale promoționale și vor afla informații despre destinațiile de vacanță din județul Dâmbovița, despre atracțiile turistice și posibilitățile de petrecere a timpului liber.

Cu acest prilej, președintele Corneliu Ștefan a transmis:

Județul Dâmbovița are patrimoniu cultural, industrie, dar și zonă montană, cu cea mai nouă stațiune de interes național, Padina – Peștera, pe care dorim să o promovăm atât la nivel național, cât și la nivel european. Am venit astăzi la deschiderea Târgului de Turism al României cu mare bucurie, pentru a promova județul Dâmbovița și pentru a atrage către județul nostru cât mai mulți vizitatori. Ne dorim ca județul Dâmbovița să fie vizitat nu numai de români, ci și de toți cetățenii care își doresc un județ curat, un județ în plină dezvoltare, un județ care, în ultima perioadă, a început să ia amploare din toate punctele de vedere pentru atragerea turiștilor și, nu în ultimul rând, a investitorilor (…)”.

Invit toți dâmbovițenii să viziteze acest stand. Cu lipsă de modestie o spun: avem cel mai frumos stand de la acest târg de primăvară. Avem un județ frumos, avem ce să arătăm tuturor românilor. Avem munte, avem două stațiuni turistice de interes național, avem industrie, avem istorie, avem un județ primitor pentru toți românii! 

Iubim Dâmbovița!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *