Corneliu Ștefan: „Alexandru Iorga va câștiga alegerile pentru Primăria Găești”!

Conducerea PSD Dâmbovița a reluat întâlnirile cu organizațiile PSD din teritoriu. Zilele trecute a avut loc întâlnirea cu organizația PSD Găești, acolo unde Alexandru Iorga a preluat conducerea organizației orășenești. Tot el este și candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița a declarat în fața sutelor de pesediști găeșteni veniți la ședință că îl susține total pe avocatul Alexandru Iorga și că este sigur că acesta, împreună cu echipa sa, va câștiga alegerile la Găești.

Am reluat întâlnirile cu colegii noștri din organizațiile PSD din Dâmbovița!
Prima dintre acestea a fost la Găești, oraș în care, nu există niciun dubiu, PSD Dâmbovița va câștiga toate alegerile care vor urma anul viitor.

Peste 200 de colegi din Găești au participat la discuțiile de astăzi, ocazie care ne-a permis să punctăm pașii pe care îi vom urma pentru a câștiga, înainte de toate, Primăria și Consiliul Local Găești. Avem o echipă puternică aici, iar Alexandru Iorga va câștiga alegerile!

Găeștiul are nevoie de o schimbare! Orașul are nevoie de proiecte care să schimbe viața oamenilor de aici, iar echipa PSD Dâmbovița și Alexandru Iorga vor face acest lucru.
Astfel de întâlniri vor avea loc în fiecare organizație a PSD Dâmbovița. Avem multe lucruri de stabilit pentru perioada următoare și multe proiecte pe care organizația PSD Dâmbovița le are de promovat
„, a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița.

Suntem motivați și hotărâți să aducem, la Găești, schimbarea pe care oamenii și-o doresc. Orașul nostru merită proiecte mari, lucrări de calitate, trafic în siguranță, investiții gândite și un nivel de trai mult mai bun decât în prezent.

Este momentul să profităm de oportunitățile de dezvoltare și să garantăm o conducere pentru găeșteni, alături de găeșteni.

Le mulțumesc președintelui Corneliu Ștefan și echipei PSD pentru susținerea necondiționată. Experiența lor politică și rezultatele foarte bune pe care le obțin în județul Dâmbovița sunt o garanție a performanței administrative, de care avem nevoie și în Găești.

Mulțumesc tuturor susținătorilor !”, a transmis Alexandru Iorga, președintele PSD Găești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *