Corneliu Ștefan: PSD Dâmbovița se concentrează pe dezvoltarea județului

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și Liderul PSD Dâmbovița, a retransmis astăzi mesajul privind implicarea sa activă în problemele administrației, în dezvoltarea socio-edilitară și economică a județului. Corneliu Ștefan a afirmat că reprezentații PSD de la nivel local și județean s-au axat pe dezvoltarea județului, punând pe locul doi disputele politice care nu aduc niciun beneficiu comunității.

Social-democrații dâmbovițeni s-au concentrat pe elaborarea proiectelor care satisfac nevoile și interesele locuitorilor județului. A mai adăugat liderul PSD că în nici un caz nu face parte din bagajul priorităților pe care le are partidul întreținerea unor stări conflictuale, contrareplicile la declarațiile unor politicieni care nu sunt deloc familiarizați cu problematica și realitatea din județul Dâmbovița.

După cum a remarcat președintele Corneliu Ștefan, acești politicieni care reprezintă județul în Parlamentul României nu au realizat până acum nimic concret pentru cetățenii din Dâmbovița.

„Este important să ne amintim că dezvoltarea județului Dâmbovița nu poate fi realizată prin vorbe și promisiuni politice, ci prin acțiuni concrete și determinare. Se pare că în județul Dâmbovița doar echipa PSD a înțeles acest lucru”, a precizat Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *