Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate!

Sâmbătă – 9 septembrie 2023, edilii municipiului Târgoviște au premiat cele 56 de cupluri care au celebrat anul acesta „nunta de aur” sau urmează să marcheze un astfel de moment până la finalul lunii decembrie. Unii dintre sărbătoriți au împlinit chiar mai mulți ani de căsătorie! În deschidere, un moment artistic emoționant susținut de Corala „Pro Musica Gheorghe Dimancea” – dirijor Florin Nicolae Badea.

Evenimentul festiv a fost organizat, pentru prima dată, în foaierul Cinematografului Independența, un spațiu generos și foarte atractiv, în fapt o galerie de artă. Amfitrioni au fost primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, city managerul Gabriel Boriga, secretarul Consiliului Local Municipal Târgoviște – Cătălin Chiru Cristea și directorul Direcției de Asistență Socială – Marcela Iordache.

„La mulți ani! Sunteți adevărate exemple pentru noi, întrucât ați reușit, împreună, să treceți peste toate greutățile vieții și să împletiți lucrurile fericite cu cele mai puțin fericite, cu dragoste, cu sacrificii, pentru că viața nu este deloc ușoară. Ați reușit să fiți împreună 50 de ani, unii dintre dumneavoastră chiar și 60 de ani, iar lucrul acesta reprezintă pentru noi, repet, un exemplu”, a fost mesajul transmis de primarul Daniel Cristian Stan.

Fiecare cuplu a primit un buchet de flori, o diplomă de excelență și un cadou din partea administrației publice locale a municipiului Târgoviște. De asemenea, edilii au ciocnit o cupă de șampanie cu sărbătoriții.

Evenimentul festiv s-a încheiat cu o ședință foto chiar pe covorul roșu de la intrarea în Cinematograful Independența. Pentru că, nu-i așa, cuplurile de aur chiar meritau să se simtă ca niște vedete!

Felicitări, oameni frumoși! Să fiți sănătoși și fericiți alături de copii, nepoți și strănepoți! La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *