Doamnele și domnișoarele din OFSD Dâmbovița au participat la ” Școala politica a Femeilor Social-Democrate”

Doamna deputat Carmen Holban, doamna vicepreședinte a OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea și numeroase colege din organizație au participat timp de două zile la Școala Politică a Femeilor Social-Democrate.

Doamna deputat ne va prezenta principalele subiecte discutate, temele prezentate și care au fost discuțiile cu europarlamentarii.

Principalele subiecte discutate în prima zi au fost proiectele pentru protejarea tinerilor și a familiilor, prioritățile Guvernului în ceea ce privește sistemul medical național, dar și ultimele măsuri din domeniul muncii și protecției sociale.

Temele au fost prezentate în detaliu de miniștrii de resort: Natalia Intotero, ministru al Familiei și Egalității de Șanse, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, și Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu.

De asemenea, alături de colegele din organizație și de doamna vicepreședinte a OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, am participat și la discuțiile cu europarlamentarii PSD privitoare la accesarea fondurilor europene în domenii cheie pentru România, dar și la viitoarele axe de finanțare de care va beneficia țara noastră.

Și mâine, discuțiile vor fi la fel de interesante! Vom vorbi despre egalitatea de șanse, rolul pe care femeile social-democrate îl au în politica națională și locală, dar, în același timp, vom pregăti și viitoarele candidaturi ale doamnelor și domnișoarelor din OFSD.

Cu siguranță, anul viitor, mult mai multe doamne vor ocupa funcții de consilieri locali și județeni, primari sau viceprimari, președinți de consilii județene și vicepreședinți, parlamentari, europarlamentari și miniștri.

Suntem pregătite pentru ceea ce înseamnă anul 2024.
Vom fi printre cele care vor înclina balanța alegerilor în favoarea Partidului Social Democrat
.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *