Elevii târgovișteni au transport local gratuit

În această dimineață, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, s-a luat hotărârea ca elevii târgovișteni care sunt școlarizați la o unitate de învățământ preuniversitară din oraș, să circule gratuit cu transportul public local. Sumele necesare decontării contravalorii transportului public sunt suportate de la bugetul local al municipiului Târgoviște. Cererea se depune la unitatea de învățământ.

Mulțumesc consilierilor locali prezenți la ședința de consiliu care, indiferent de culoarea politică, într-o perioadă de creștere galopantă a prețurilor la aproape ”orice”, au înțeles importanța demersului și a proiectului de hotărâre propus de către executiv!

Reamintim că elevilor care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu, (aici fiind vorba inclusiv de elevii înscriși la unitățile de învățământ târgoviștene, dar domiciliați pe raza altor unități administrativ-teritoriale), li se decontează cheltuielile de transport între localitatea de domiciliu şi localitatea unde sunt şcolarizaţi, pe durata cursurilor şcolare, din bugetul Ministerului Educaţiei, prin unităţile de învăţământ unde sunt şcolarizaţi, a precizat Cristian Daniel Stan, primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *