Festivalul Haidook Summer Fest, în siguranţă!

În perioada 8-10 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa acționează suplimentar, faţă de dispozitivul curent, pe raza comunei Runcu, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor prilejuite de Festivalul Haidook Summer Fest.

Se va urmări, în principal, prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională, prevenirea consumului de substanțe interzise, precum şi menţinerea climatului de ordine publică.

De asemenea, în contextul tematicii abordate în cadrul festivalului, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor vor fi prezenți pentru a se asigura că sunt respectate toate normele incidente protecției animalelor.

Pe parcursul acestor zile, polițiștii vor desfășura și activități pentru informarea cetățenilor cu privire la modificările legislative aplicabile Legii nr. 205 din 26 mai 2004 privind protecția animalelor.

Totodată, polițiștii rutieri vor acţiona pe traseul de deplasare, pentru informarea conducătorilor auto şi prevenirea accidentelor sau a altor evenimente rutiere nedorite.

Pentru a preîntâmpina evenimentele negative, polițiștii recomandă tuturor persoanelor care participă la acest festival, să aibă un comportament adecvat, în spiritul respectării normelor de convieţuire socială și regulilor de circulație pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *