Festivalul Peștera-Padina se apropie.

În acest week-end se desfășoară festivalul Peștera-Padina. Vor urca pe scenă cei mai buni artiști și cele mai bune trupe de muzică populară și ușoară, așa cum s-a întâmplat în fiecare an la concertele organizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cea mai nouă stațiune turistică din țară.

Vor fi prezenți interpreți de marcă ai folclorului, dar și ai muzicii ușoare din România, gata să facă și din această ediție una specială. Pe scenă va urca Orchestra Populară „Chindia”, dirijor Ionuț Dumitrescu, alături de Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea, Loredana Dobrescu, Yuriy Tsiple și de îndrăgiții interpreți de folclor: Nineta Popa, Ionuț Dolănescu, Nicu Paleru și Simona Dinescu.

Pe data de 13 august, se va organiza un concert de muzică rock ai cărui protagoniști sunt Holograf și Direcția 5. Ulterior, pe 14 august, ziua închiderii festivalului, vine cu muzică variată, alături de DJ Yaang, conform programului anunțat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Prin urmare, weekendul acesta avem încă un motiv în plus pentru a urca în munții dâmbovițeni. Departe de temperaturile ridicate și la aer curat, într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din țară, în fiecare zi de la ora 18.00.”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte CJ Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *