Grădiniță nouă în cartierul Sagricom şi o creşă modernă lângă!

Proiectul a fost realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, a presupus construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp. Sursa de finanțare este reprezentată de Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”.

Noua locație va funcționa în structura Grădiniței cu program prelungit „ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA” și au fost demarate procedurile de acreditare!

Investițiile nu se opresc aici. În imediata vecinătate a grădiniței, va fi construită și o creșă!

Mulțumiri domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, atât pentru prezența la conferința de presă de finalizare a lucrărilor, cât și pentru sprijinul constant acordat comunității târgoviștene!

Totodată, țin să le mulțumesc pentru prezență doamnelor Nicolăescu Ileana, inspector școlar general și Angela Morlovea, director al Grădiniței cu program prelungit „ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA”, beneficiarul acestei investiții! , a precizat Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *