Impact devastator între două tiruri!

Un accident grav a avut loc noaptea trecută, pe DN 7, în județul Vâlcea. Un bărbat a murit, iar alte două persoane sunt rănite grav în urma unui impact violent între două tiruri.

Şoferul decedat este cel de naționalitate turcă. El a fost găsit printre fiarele cabinei fără semne vitale, cadrele medicale ajunse la fața locului au declarat decesul. Celelalte două victime sunt un bărbat și o femeie din România. Bărbatul a fost preluat conștient și transportat la UPU Vâlcea, în timp ce femeia a fost aruncată prin parbriz. Aceasta a fost găsită inconștientă, dar cu semne vitale și a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un TIR pe DN7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt TIR care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a altor 2 persoane.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat victimele la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Unul dintre camioane transporta muștar, iar celălalt era plin cu semințe de floarea soarelui.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul a fost blocat total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *