În haine de casă şi cu ghiozdan în spate, o fetiță de 3 ani, găsită de poliţişti pe marginea unui drum județean

O fetiţă de trei ani dintr-o comună buzoiană a fost găsită de poliţişti pe marginea unui drum judeţean. Emilia plecase de acasă, cu ghiozdanul în spate, fără ştirea părinţilor, să-şi urmeze fratele mai mare la şcoală.

“Are 3 ani şi încă nu merge la şcoală, deşi, după cum vedeţi, şi-ar dori…”, aşa începe mesajul postat pe pagina de Facebook al Poliţiei Române, despre întâmplarea cu final fericit.

Mihaela şi Adrian, doi poliţişti din Buzău, se îndreptau spre o intervenţie prin apelul 112, însă pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situaţie ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritizare a urgenţelor.

O fetiţă de trei ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură la marginea drumului judeţean 203D. Astfel, alţi colegi au fost redirecţionaţi către adresa indicată prin 112.

Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la şcoală a plecat din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, fără să știe că fratele ei nu plecase la şcoală în acea zi, ci era cu tatăl plecat în oraş.

”Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte şi povestea are un happy end! Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute! Şcolari sau nu, cu toţii sunt în grija noastră, a părinţilor, a cadrelor didactice, a poliţiştilor”, este mesajul transmis de Poliţia Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *