Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au oprit pentru control, pe DC 41, în comuna Cornățelu, un autoturism condus de un bărbat din localitatea Iazu. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând un rezultat cu o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins pe DN 71, în localitatea Ilfoveni, un bărbat de 48 de ani, care ar fi condus o autoutilitară fără a poseda permis de conducere.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că autovehiculul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către o femeie de 42 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice.

În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins un bărbat, de 23 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Târgoviște, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, iar, în urma testului preliminar efectuat, bărbatul a prezentat un rezultat pozitiv.

Tot în aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au depistat o altă persoană la volanul unui autoturism, pe raza localității Vlădeni, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Conducătorul auto au fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

De asemenea, la data de 12 februarie, polițiștii de la Biroul Rutier, au oprit pentru control, pe Bd. I.C. Brătianu, un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani.

Întrucât exista suspiciunea consumului unor substanțe psihoactive, conducătorul auto a fost condus la spital.

Acesta, în urma testului efectuat, a prezentat un rezultat preliminar pozitiv, fiindu-i recoltate probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *