Iustin merită ajutat. Dar din dar se face Rai.

Un copil este cea mai de preț comoară a unui părinte și, totodată, cea mai mare responsabilitate a sa. Asta simt și parinții lui Iustin, un baiețel de 3 ani și jumătate care suferă de autism.

Este greu sa accepti diagnosticul de „Autism” la copilul tau, dar atunci când am acceptat în adevaratul sens, au început să apara progresele.

Terapia Aba, senzorială, l-au ajutat pe Iustin să recupereze informații elementare vârstei.Acum a depașit cunoștințele unui copil de 3 ani. O caracteristică specifică autismului este inteligența ridicată, însă pe partea comportamentală are foarte multe lipsuri. Are nevoie de multă terapie. Din banii pe care îi primim de la stat nu acoperim nici macar 50% din costurile lunare. De aceea luptam să strângem formulare”, ne-a povestit mama băiețelului.

O parte din impozitul pe care îl dăm la stat, îl putem redirecționa către Iustin.

Ceea ce trebuie să înțelegem este că nu vom da bani suplimentar, ci din impozitul pe care l-am fi dat la stat, o parte se va duce către plata terapiilor unui copil care chiar are nevoie.

Acesta este link-ul către formularul de donație.

https://helpautism.ro/formular230/RO58BACX0000000843775598?fbclid=IwAR0fz3UvtROPfK4gfegOVDpbPqslLhQndX38geQuvJUV6yE94FFa5h1A0aY

Împreună putem ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *