„Litoralul de acasă”, vă aşteaptă!

„Litoralul de acasă” le are așadar pe toate: apă, nisip fin, mâncare şi distracție. Toate la un preț accesibil pentru buzunar și cu siguranță mult mai mic decât în stațiunile autentice. 

Zona are o suprafață de peste 2 ha, o plajă amenajată, zonă de food, umbrele de stuf, şezlonguri, nisip fin, 3 tobogane, fiind unul dintre centrele de atracție turistică locală. 

Anul acesta, sunt câteva noutăți: umbrele noi, mobilier de plajă și tot ceea ce este necesar pentru a petrece câteva ore agreabile la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Simultan, pot fi aici aproximativ 2.500 de oameni. Ștrandul de la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște este o alegere foarte bună nu numai pentru târgovișteni și dâmbovițeni, cât și pentru locuitorii din județele limitrofe. Sunt foarte multe facilități, și pentru copii, și pentru adulți. Totul este pregătit pentru a putea să facem față tuturor provocărilor . Vă aşteptăm! „, spus primarul Daniel Cristian Stan. Vă așteptăm! „, a spus primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan.

Anul trecut, în sezonul de vară, s-au vândut aproape 100.000 de bilete de acces în zona de ștrand de la Complexul de Natație Târgoviște, cunoscută sub denumirea „litoralul de acasă”.

Tarife de acces 2023
– în cursul săptămânii: 30 lei/zi/adulți și 15 lei/zi/copii, elevi, studenți, pensionari
– în weekend: 35 lei/zi/adulți și 20 lei/zi/copii, elevi, studenți, pensionari

Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit.

Program 2023
Luni: 11:00-20:30
Marți – Vineri: 10:00 – 20:30
Sâmbătă și Duminică: 09:00 – 20:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *