Măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, dispusă față de bărbatul care a săvârşit acte de exhibiţionism şi ameninţare

La data de 31 ianuarie, față de bărbatul, de 37 de ani, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii si linistii publice și portul fără drept de obiecte periculoase, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Bănuit de portul fără drept de obiecte periculoase și ultraj contra bunelor moravuri, control judiciar pentru 60 de zile.

Notă: La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 21 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de portul fără drept de obiecte periculoase și ultraj contra bunelor moravuri.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 28 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat în incinta unui magazin, din Pucioasa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi săvârșit acte de exhibiționism, provocând indignarea și lezarea demnității persoanelor din societatea comercială.

Totodată, în timp ce se afla în magazin, acesta ar fi purtat fără drept un cuțit.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *