Mesajul deputatei PSD Dâmbovița, Carmen Holban de Ziua Mondială a Diabetului!

Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Diabetului, mulțumirile noastre speciale se îndreaptă către medicii diabetologi! Suntem recunoscători pentru dedicarea și angajamentul dumneavoastră!

Fie că sunteți în spitale, clinici sau vă dedicați timpul personal pentru a oferi îndrumare și suport pacienților, fără dumneavoastră, cu greu, am putea depăși obstacolele produse de această afecțiune. Faptul că sunteți alături de noi și ne ghidați în această călătorie dificilă ne oferă încredere și ne face să simțim că nu suntem singuri în această luptă. Mulțumim pentru tot ceea ce faceți!

Totodată, ieri, în cadrul ședinței Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, am votat pentru modificarea legii. Așadar, prin îmbunătățirea acestui act normativ, am creat premisele prin care vom depista și trata mult mai repede această afecțiune, dar, în același timp, vom crește și calitatea îngrijirii tuturor pacienților diabetici. Să nu uităm că, înainte de toate, un stil de viață sănătos și o alimentație corectă sunt cea mai bună cale de a preveni apariția unei boli care ne poate urmări toată viața „.

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *