Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, prezent la festivalul Babel.

În cea de-a patra zi de festival, Ministrul Culturii a participat la două evenimente: o expoziție de pictură și o lansare de carte.

Alături de primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, de deputatul Radu Popa și de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, Lucian Romașcanu a participat la vernisajul expoziției artistului plastic-pictor, Carmen Olteanu și la lansarea noului roman al scriitorului Alexander Hausvater, intitulat ,, O seară la Rialto”.

,,Mă bucur că sunt aici, mă bucur că am putut să particip, cu o pată de culoare, în cadrul Festivalului Babel. Vă mulțumesc tuturor, mă onorează prezența dumneavoastră , a tuturor. Sper ca prin lucrările mele să vă pot atinge sufletul.”, a transmis Carmen Olteanu.

Lansarea de carte a avut loc imediat după vernisaj. La sfârșitul evenimentului, autorul a dat autografe și a împărtășit impresii cu cei prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *