Misiuni ale pompierilor dâmbovițeni în perioada 02 – 08.05.2022

Pompierii dâmbovițeni au avut parte de multe intervenții, săptămâna trecută. Acestia au fost solicitați la diverse evenimente: incendii, accidente, deblocări persoane, descarcerări, etc.

În perioada 02 – 08 mai a.c., echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 56 evenimente: 15 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 7 incendii de vegetație, 12 acţiuni la accidente rutiere, 2 acţiuni pentru descarcerare, 9 acţiuni pentru asistența persoanelor şi 11 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de persoane, salvări animale etc.).

De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 224 de cazuri medicale.

Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 3 misiuni de recunoaștere, 27 acțiuni de informare în localitățile din raioanele de intervenție, 1 exercițiu cu forțe în teren la operatori economici pentru antrenamentul forțelor de intervenție, precum și 33 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *