Nenorocire la Oncesti, lângă Voinești! Doi soți au fost găsiți fără viață!

Dublă nenorocire în satul Oncești, comuna Voinești! Doi soți au fost găsiți fără viață în locuință. A fost găsit și un bilet de adio!


Doi soți de 68 și 57 de ani, au fost găsiți fără suflare în locuința lor. Ginerele a fost cel care a descoperit tragedia. Acesta a alarmat imediat autoritățile. Cei doi soți au fost găsiți fără suflare, iar în jurul lor erau mai multe seringi de insulină și calmante. Oamenii legii au găsit și un bilet de adio pe care bărbatul l-ar fi scris înainte să moară. Cei doi soți nu se mai înțelegeau în ultima perioadă, iar femeia s-ar fi mutat în chirie, într-un apartament din Târgoviște, spun cunoscuții.

O ambulanță a ajuns în cel mai scurt timp la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic, au declarat decesul celor doi soți.

Update: La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane au fost găsite decedate.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în localitatea Oncești, unde au identificat cele două persoane decedate, un bărbat și o femeie.
Din primele cercetări, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrele au fost preluate de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *