Noua autogară de lângă Complexul Turistic de Natație prinde contur

Noua autobază, situată pe Calea Ialomiței, va avea dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 mp., suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp., incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze.

Primarul Cristian Stan a făcut o nouă vizită în teren pe șantierul care vizează construirea primei autogări publice din municipiul Târgoviște de după 1989!

Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, finanțarea este asigurată din fonduri europene, iar lucrările vor fi finalizate până la finalul acestui an.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *