O femeie bănuită de comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, arestată preventiv pentru 30 de zile

Ieri, 12 iunie, pe numele unei femei de 46 de ani, din Braniștea, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind bănuită de comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte săvârșite asupra unui membru de familie. În urma evenimentului, a rezultat decesul victimei.

O femeie bănuită de comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, arestată preventiv pentru 30 de zile

Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, s-a stabilit că, la data de 26 mai a.c., pe fondul unor neînțelegeri, femeia ar fi îmbrâncit un membru al familiei, respectiv o altă femeie de 70 de ani, care, ulterior, s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut și s-ar fi lovit în zona capului.

În urma evenimentului, a rezultat decesul victimei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *