O mamă ucraineancă își caută disperată fiul de 4 ani. Sasha fugea din Kiev cu bunica lui, cu barca, atunci când femeia a fost ucisă

Drama războiului din Ucraina dezvăluie povestea micuțului Sasha, care are 4 ani și era cu bunica lui în Kiev, pe 10 martie. Au încercat să fugă din orașul bombardat de ruși, cu o barcă, care s-a scufundat în Nipru. Mama micuțului îl caută disperată.

Anna Iahno e de 5 zile disperată să-și găsească băiețelul dispărut în timpul evacuărilor din Kiev. Tânăra mamă a postat sute de mesaje pe rețelele de socializare și se roagă pentru micuțul de care nu mai știe nimeni nimic de pe 10 martie. 

Astăzi este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a cincea zi de căutare a lui Sasha. Încercând să se salveze de ocupanți, au îndrăznit să traverseze barajul Kievului pe 10 martie cu bunica și câinii lor iubiți, pe o barcă. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11 martie, corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o slujbă de înmormântare. Sunt nesfârșit recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt tot ce mai am. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajută-mă să-mi găsesc fiul ?”, a scris femeia pe Twitter.

Ana a dat în alte postări mai multe detalii despre momentul când fiul ei a dispărut. S-a întâmplat la Vișgorod, când băiețelul și bunica lui au urcat într-o barcă împreună cu alte șase persoane, încercând să traverseze barajul de pe Nipru de la marginea Kievului.

Barca a fost găsită după o zi, bunica decedată tot atunci, dar nici urmă de Sasha, care era singurul din barcă ce purta o vestă de salvare. Băiețelul era îmbrăcat cu o geacă roșie, mai spune mama lui. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *