Oficial! Lovitura pentru Dani Popa, fost fotbalist la Chindia Târgoviște!

Surprinzătoarea mutare a lui Daniel Popa în Coreea de Sud reprezintă o adevărată lovitură financiară pentru un fotbalist care, până acum, era obișnuit cu salariile prea puțin atrăgătoare din Liga 1. Din primele informații obținute de noi, Popică va încasa, 330.000 de euro în primul sezon ( în jur de 27.000 de euro lunar) și urmează ca din al doilea sezon să încaseze 450.000 de euro anual.

Daniel Popa, prezentat la Daejeon Hana Citizen

Atacantul a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane și a fost deja prezentat oficial de gruparea sud-coreeană. Popa a avut de așteptat până să primească viza, a fost obligat apoi de asiatici să intre în carantină, însă de acum e liber să se antrenze alături de noua echipă.

Rică Neaga și Daniel Popa, în momentul semnării contractului

„Sper să facem lucruri minunate împreună și să îndeplinim obiectivul clubului. Abia am ieșit din carantină, o să încep pregătirea cu colegii mei și totul va fi OK. Am vorbit cu Aurelian Chițu, mi-a spus lucruri foarte frumoase despre această echipă, mi-a spus că oamenii sunt foarte buni, primitori. O să-i răsplătesc cu jocul meu. Abia aștept să joc primul meu meci aici și să fac suporterii fericiți!” a spus Daniel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *