Poliția Dâmbovița! Acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice! 128 de polițiști angrenați, 408 vehicule verificate și 523 de persoane legitimate! 66, 945 mc de material lemnos indisponibilizat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 lei

La data de 3 februarie a.c., la nivelul județului Dâmbovița, sub coordonarea Biroului Pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică, a fost organizată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. În cadrul acțiunii, au fost angrenati 128 de polițiști, fiind verificate 408 autovehicule și legitimate 523 de persoane. De asemenea, polițiștii au efectuat controale și la 4 societăți comerciale.

Verificările au provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund, proveniența și circulația materialelor lemnoase destinate consumului propriu.

Pentru abaterile de la normele Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea delictelor silvice, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au indisponibilizat 66,945 mc de material lemnos, valoarea acestuia fiind de 16562,32 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *