Premierul Marcel Ciolacu (PSD): Am datoria să vin cu soluții concrete la realitățile din țară

Premierul Marcel Ciolacu este atent la tot ceea ce se întâmplă pe scena politică românească și în societate. Știe că măsurile pe care guvernul pe care îl conducea conform principiului rotativei nu sunt tocmai populare, dar spune că au menirea de a reechilibra economia, de a contribui la rezolvarea deficitului bugetar ale cărui reacții au fost declanșate pe vremea Cabinetelor Orban și Cîțu. Afirmă Marcel Ciolacu că actul de guvernare este mai important decât păruiala politică.

Un partid responsabil se află la conducerea țării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-și expune în piața publică frustrările politice „, a precizat, pe pagina sa de Facebook, primul ministru al României.

Ciolacu mai mărturisește că, în ciuda intențiilor unora, nu se va angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu prioritățile cetățenilor.

„Mă voi lupta doar pentru măsurile care țin de viața oamenilor obișnuiți, de nivelul de trai și de problemele lor de zi cu zi. Ca premier, am datoria să vin cu soluții concrete la realitățile din țară, iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenți, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă.

Datoria mea este să echilibrez situația. Lipsa de acțiune și bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Și nu voi permite niciodată așa ceva! Nu fug de răspundere și nici nu caut vinovați în trecut. Românii îi știu mai bine pe vinovați „, a mai spus liderul PSD.

A concluzionat premierul că rolul său este acela de a veni cu soluții care să asigure stabilitatea politică și economică a României, să răspundă la problemele cetățenilor și să îi protejez pe cei afectați de creșterea prețurilor.

” De asta mă voi ocupa. Scandalurile și disputele care țin de menajeria politică le las în seama altora „, a precizat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *