Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

La conferința de presă de joi, 21 aprilie, Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, a evidențiat importanța unei simple îmbrațișări, atunci când nu mai poți face acest gest, puterea unui zâmbet care vine din lucrurile simple.

„În ultimii ani, în ultimele luni, am învățat cu toții lecții importante. Am învățat să fim solidari, să fim înțelegători, să apreciem mai mult oamenii de lângă noi. Dacă pandemia ne-a reamintit cât de importantă este o simplă îmbrățișare, atunci când nu mai poți face acest gest, pentru a-i proteja pe oamenii dragi, războiul de la graniță ne-a demonstrat cât de mult contează să întinzi o mână de ajutor celor care peste noapte au pierdut totul.

În pragul Sărbătorii Învierii Domnului, urez tuturor târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor de pretutindeni un Paște Fericit! Lumina din cer să vă călăuzească, să fiți fericiți, să ne înțelegem cu toții mai bine, să fim mai iubitori, să trăim în pace și armonie și să zâmbim mai mult bucurându-ne de lucrurile simple.
Sărbători fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *