Preşedintele PSD Dâmbovița: Cifrele și investițiile vorbesc pentru noi

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și colaboratorii săi apropiați din conducerea organizației au analizat, miercuri – 15 noiembrie 2023, împreună cu membrii PSD din localitățile situate pe Valea Ialomiței, stadiul proiectelor politice demarate în 2020, toate gândite a se regasi și în plan administrativ.

„Sunt zeci de investiții ale primarilor și consilierilor locali ai PSD în localitățile lor, cum, la fel de multe, sunt zeci de proiecte sprijinite financiar de către administrația județului în zona Văii Ialomiței. Toate acestea arată că echipa PSD Dâmbovița își face treaba.

Încă din 2020 am ales să mergem împreună pe drumul dezvoltării. Și așa vom face și din 2024! Vom câștiga alegerile europarlamentare, alegerile locale, parlamentare și prezidențiale! Cifrele și investițiile vorbesc pentru noi”, a punctat Corneliu Ștefan – președintele PSD Dâmbovița.

La întâlnire au participat membri PSD din Aninoasa, Brănești, Doicești, Glodeni, Șotânga, Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Bezdead, Buciumeni, Moroeni, Moțăeni, Pietroșița și Runcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *