Primăria Moroieni strânge ajutoare pentru refugiații din Ucraina

Ajutor umanitar din partea primăriei Moroieni! Primarul, împreună cu angajații vin în sprijinul oamenilor din Ucraina și deschid un centru unde se pot primi ajutoare pentru semenii noștri, greu încercați de soartă în această perioadă.

“Având în vedere drama prin care trec semenii noștri din Ucraina, primăria comunei Moroeni organizează la nivel local un centru pentru colectarea ajutoarelor umanitare. Ajutoarele se vor primi la sediul primăriei, zilnic, între orele 8:00 și 16:00” , a declarat Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

Ajutoarele umanitare pot fi din categoria:

  • Produse alimentare neperisabile, ambalate sau conservate, aflate în termen de valabilitate (produse tip instant, lapte praf, conserve, făină, mălai, zahăr, ulei etc.)
  • Produse sanitare și de îngrijire personală ( de timpul șampon, gel de duș, săpun, scutece, absorbante, detergent de rufe, mănuși chirurgicale, saci menajeri etc.)
  • Paturi pliante, saltele, lenjerii, pături, perne, saci de dormit, prosoape etc

Pentru donațiile în bani, aveți la dispoziție contul de la “Crucea Roșie” RO97RNCB0128045434200001 deschis la BCR Târgoviște , cu mențiunea “Donații Ucraina”.

Mai multe detalii și informații se pot obține la sediul primăriei Moroeni sua la numărul de telefon: 0245.772.213

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *