Proiectul de extindere a Primăriei Niculești a fost finalizat!

Comuna Niculești a finalizat proiectul de extindere al primăriei. Întreaga localitate este un șantier. Se lucrează la reabilitarea și modernizarea drumurilor, se construiesc poduri, se aduc completări pentru a asigura confortul și civilizația la unitățile de învățământ. Ultimul obiectiv dat la gata: extinderea sediului de Primărie.

În noua structură a sediului de Primărie au apărut: o sală destinată oficierii căsătoriilor și altor evenimente de factură locală, una pentru ședințele de consiliu local, cu tehnica acustică aferentă, și un spațiu dedicat întâlnirilor protocolare. O instituție publică care se respectă are nevoie și de altfel de spații cu o notă de lux, unde se pot organiza diferite tipuri de întâlniri cu investitori, oameni politici, oaspeți interni și externi.

Am inaugurat astăzi, la Niculești, noul corp de clădire al primăriei comunei, o construcție bine planificată astfel încât fiecare cetățean să poată accesa ușor birourile în funcție de problema pe care o are de rezolvat. Îl felicit pe Dorinel Soare pentru această investiție, mai ales că este realizată cu ajutorul PNDL 2, suma accesată pentru îmbunătățirea condițiilor și a serviciilor pe care primăria le oferă oamenilor din comună ridicându-se la 2.500.000 de lei.

Pe lângă acest proiect, la Niculești mai sunt în derulare sau sunt semnate contracte de finanțare și pe alte domenii, cetățenii din comună fiind beneficiarii finali ai acestora.
Mă bucur că două dintre acestea beneficiază de sprijinul financiar direct al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală contribuim cu suma de 1.500.000 de lei la construirea unui dispensar în comună, primăria Niculești urmând să asigure diferența până la 3.500.000 lei.

Nu în ultimul rând, vom aloca 250.000 de lei pentru construirea unui teren de fotbal cu gazon sintetic FIFA. Acesta va avea tribune acoperite și vestiare, obiectivul de investiții având valoarea de 4.800.000 lei „.

Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat reabilitarea și modernizarea LOT 4 – DJ711 și DJ101B Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești, îmbunătățirea condițiilor de circulație datorându-se unei investiții prin POR, doar pe acest tronson, de
47.000.000 lei.
„, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Pe acest fond, trebuie să reamintim că la Niculești se construiește unul dintre cele mai mari și luxoase resorturi pentru practicarea golfului din Europa.

În concluzie, localitatea va fi vizitată de oameni grei din mediul de afaceri și din cel politic și este bine să fii pregătit pentru eventualele opriri ale acestora în primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *