Razie a polițiștilor dâmbovițeni

În cursul nopții de 8 spre 9 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în cadrul unei razii pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

În cadrul activităților din teren, polițiștii au constatat 8 infracțiuni, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 280 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 75.229 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 51 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 222 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 13 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Polițiștii de la rutieră au depistat, pe raza municipiului Târgoviște, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența unor substanțe pshioactive.

Alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani, au fost surprinși, in localitățile Moreni, Găești și Gura Șuții, la volanul unor autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testați cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt tânăr, de 21 de ani, din Potlogi, a fost depistat de polițiști, în localitatea Braniștea, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *