Reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

La data de 16 mai, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat și o femeie, în vârstă de 19 și 28 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi sunt bănuiți că în noaptea de 6 spre 7 mai, respectiv 9 spre 10 mai, ar fi pătruns într-o întreprindere individuală și în sediul unei agenții de pariuri, din localitatea Cornești, de unde ar fi sustras băutură alcoolică, țigarete și 11.250 de lei.

Pe parcursul acesti zile, 17 mai, persoanele în cauză vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.


Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști.

La data de 16 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din comuna Gura Șuții.

Acesta a fost condamnat la executarea a 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *