S-a aprobat proiectul de modernizare DN7, Bâldana – Titu

Astazi a fost semnat contractul pentru proiectare și execuție la Drumul Național 7, tronsonul Bâldana-Titu (21,4 km). A fost prezent ministrul Transporturilor – Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan și secretarul de stat – Ionuț Săvoiu.

După 15 ani de promisiuni, iată că modernizarea DN7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă!

Valoarea contractului este de aproximativ 290.000.000 de lei, sunt incluse proiectarea, dar și lucrările de lărgire ale DN7, pe o lungime de 21,4 km.

tronsonul DN7 Bâldana – Titu

În primele 6 luni se va efectua proiectarea, iar ofertantul are la dispoziție pentru execuție 20 de luni, garanția fiind de 120 de luni.


Colaborarea Consiliului Județean Dâmbovița cu Ministerul Transporturilor și CNAIR a dat roade, dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene fiind prioritară atât pentru mine, cât și pentru echipa ministrului Sorin Grindeanu.
Este încă un pas important pentru transformarea județului Dâmbovița din toate punctele de vedere: dezvoltare teritorială și creștere economică, noi oportunități pentru mediul privat, descongestionarea traficului rutier și siguranța în trafic „,
a precizat președintele CJD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *