Șantier în lucru pe Bulevardul ”Regele Carol I” / “Nu vom tăia castanii, vom planta în locul celor bătrani”

La bulivar birjar, la bulivar! Se lucrează de zor pe șantierul de pe Bulevardul Regele Carol I sau Bulevardul Castanilor, unde se desfășoară un proiect amplu de reabilitare și modernizare. Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Bulevardul ”Regele Carol I” 1900
Bulevardul ”Regele Carol I”

Lucrările de pe Bulevardul „Regele Carol I” fac parte din proiectul european dedicat modernizării infrastructurii de transport public, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 km (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom).

Va fi o investiție care va transforma această zonă istorică, cu precizarea că vom avea bandă dedicată transportului public local, astfel încât va fi interzisă parcarea pe bulevard. Nu vom tăia castanii, pe cei bătrâni îi vom inlocui ”, a precizat Cristian Daniel Stan, primar.

Bulevardul ”Regele Carol I”

În perioada imediat următoare, vor începe și lucrările pe Bulevardul „Mircea cel Bătrân”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *