Școala Gimnazială „Matei Basarab” din Târgoviște a fost finalizată!

Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Târgoviste a fost inaugurată la 1 septembrie 1995. În anul şcolar 2019-2020, şcoala funcţiona cu 16 clase la ciclul primar şi 9 clase la ciclul gimnazial, cu un total de 633 de elevi. După 2 ani de modernizări, clopoțelul va suna din nou, săptămâna viitoare.

Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Târgoviste.

Școala este reabilitată integral cu ajutorul fondurilor europene (aproximativ 22 de milioane de lei finanțare nerambursabilă), va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, dotări didactice, dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software, de mobilier nou, în acest an şcolar activităţile educative s-au desfășurat la Şcoala Gimnazială „Prof. Paul Bănică” şi la Liceul Tehnologic „Spiru Haret” Târgovişte.

Instituția are sală de sport modernă

Instituția de învățământ va dispune şi de un sistem de panouri solare şi fotovoltaice pentru a a asigura independenţă energetică unităţii de învăţământ. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *